20.04.2009

Müşteri Tipleri / No 2) Kampanyacılar



Bazı müşteriler vardır ki KAMPANYA yazısını gördümüydü tüyleri tiken tiken olur,kızgın kumlardan serin sulara atlarmışcasına mağazaya atlarlar.

Kampanyanın ne olduğunun bi önemi yoktur.Öyle ki; 200 ytl'lik alış veriş yapana 5 ytl'lik bişi hediye edilse dünyalar onların olur.Kendilerini zafer kazanmış hissederler.O alışverişin altındaki bedava bişeye sahip olma hissinin verdiği haz gibisi yoktur.200 ytl'ye ulaşana kadar zırva sapan ne varsa alırlar da alırlar.

Kendi ihtiyaçları biter kalanıyla anasına danasına komşusuna da bişeyler alırlar...


Zaten kadınlar bi alemdir.Onları ilgilendiren tek şey KAMPANYA yazısıdır.Memlekette kriz mi var?Hiç önemli değil...Yeterince kadın nüfusuna sahibiz.Yaz kardeşim dükkanın camına bi KAMPANYA yazısı,bak nası yolunda gidiyo işlerin.


Kasap mısın?Hiç dert etme! Dükkanın camına KAMPANYA! 8 kilo antrikot alana ikinci el kapri kot bizden yaz, sonra seyreyle şenliği.


Nalbur musun?Kriz var,inşaaat sektörü durgun.Ee senin de işler son derece kesat.

Sıkma canını,sihirli kelimeyle süsle dükkanının camını!

Yaz kardeşim KAMPANYA! El süpürgesi sadece 10 ytl.Elektrik süpürgesi kullanmayı bırakın,el süpürgesi alın,fazla kilolarınıza el sallayın.Bak nasıl akın ediyo dükkanına kadınlar :)


Erkek berberi misin?Çekinme çekinme yaz camına KAMPANYA! Saç traşı olana sakal traşı bizden.Emin ol sana da gelirler.Sakallı kadın çok ben görüyorum geliyolar bizim mağazaya :))



Velhasıl kelam, KAMPANYACILAR kriz mriz dinlemez.Her dönemde vardır.


Arkasından ne denir?

Bedava poh versek onu da alıcaklar yahuuu :))


Tavsiye: Siz siz olun işinize yaramayacak kampanyalara kendinizi kaptırmayın.Her zaman 2 düşünün 1 alın!


Hiç yorum yok: